Tárkonyos csirkeraguleves
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 30 dkg filézett csirkemell
- 30 dkg gomba
- 4 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 4 db kis burgonya
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál tárkony
- pirospaprika
- 2 dl fözőtejszín
- ételízesítő és bors izlés szerint
Elkészítés
A zöldségeket és a gombát összevágjuk, kevés vajon megpároljuk. Fűszerezzük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet és tovább pároljuk. Megszórjuk a paprikával majd felöntjük kb. 1,5 liter vízzel. Ha a hús puha, hozzáadjuk a tárkonyt. A fözőtejszínnel kiforraljuk. Tálalásnál apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.